עוגת אגוז נמרי

עוגת אגוז נמרי

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 200 גרם קמח טייגר נאטס
  • קמצוץ קינמון, לימון מגורד ושוקולד מריר

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר, הקינמון והלימון מגורד (להשתמש בקליפת הלימון בלבד, כדי להימנע מטעם מריר).

מעבירים את הטייגר נאטס דרך מסננת, יש להוסיף בהדרגה את קמח הטייגר נאטס לתוך התערובת.

ברגע שהתערובת מוכנה (קומפקטית למדי במראה) להוסיף את החלמונים לתערובת במהירות סיבוב נמוכה של המיקסר.

מניחים את התערובת בתבנית משומנת מראש ולאפות בתנור שחומם מראש ב 175 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות (לוודא עם קיסם יבש).

כאשר קר, לקחת את העוגה מהתבנית ולקשט עם שוקולד כהה.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *