עוגיות קינמון חומות

עוגיות קינמון חומות

חומרים
כוס קמח טייגר נאטס
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כף קינמון (אפשר גם הל וג’ינג’ר טחונים)
1/2 כפית אבקת אפייה
כפית מייפל
כף תמצית וניל
*** אפשר לבדוק גם איך יתנהג עם ביצה

אופן ההכנה
במעבד מזון מערבלים הכל ביחד לתערובת אחידה.
משטחים כפות על נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות למשך 7-10 דקות
מצננים היטב לפני הגשה. ניתן לשמור בכלי במקרר למשך שבוע.

נכתב על ידי:

ורד לב
נטורופתית N.D
יועצת הנקה מוסמכת IBCLC
052-8527755
מדרשת בן גוריון
הבלוג | “מה יש לצהריים
הקבוצה בפייסבוק | “המטבח הפתוח של ורד לב

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *